Onze machines kunnen echt tegen een stootje, dus bij normaal gebruik zullen ze nauwelijks kapot gaan. Zorg er dan ook altijd voor dat je fatsoenlijk met het apparatuur omgaat, en bijvoorbeeld altijd zorgt dat er water in het reservoir zit als je de sproeifunctie hebt aanstaan. Indien jouw machine kapot is kun je dit melden bij een van onze managers. Deze zal dan de instructies geven waar je jouw kapotte machine kunt inleveren, en welke leenmachine je ter beschikking krijgt.

Gemiddeld verdient een Sofa Cleaner met 5 opdrachten per dag €750 tot €1.200 per week, ofwel €3.000 tot €4.000 per maand. Dit kan hoger uitvallen wanneer je natuurlijk meer opdrachten kunt uitvoeren dan het gemiddelde van 4 á 5 opdrachten per dag.

Je ontvangt een vast percentage per uitgevoerde opdracht. Deze vergoedingen zijn afhankelijk van het radius waarin je de opdracht uitvoert.

Er zijn 3 radiussen met de 3 bijbehorende percentages. Per succesvol uitgevoerde opdracht ontvang je:

Binnen een radius van 0-50km
25% van het netto afgerekende tarief

Binnen een radius van 50-100km
35% van het netto afgerekende tarief

Binnen een radius van 100-150km
45% van het netto afgerekende tarief

Indien de klant niet open doet nadat je hebt aangebeld mag je het telefoonnummer van de klant, wat in jouw agenda staat gebruiken om contact met de klant op te nemen. Indien ook na een telefonische poging de klant niet open doet meld dit dan bij een manager.